VIZI - laat u zien

Ons motto: laat u zien! Toon wie u bent. Onderstreep uw persoonlijkheid met modieuze brillen en zomerse monturen van sterke merken.
En wij laten u zien: door kristalheldere brillenglazen, comfortabele contactlenzen en zomerse zonnebrillen van topkwaliteit. Neem nu contact op met de VIZI-opticien in uw buurt. Of laat u meteen zien in een van onze winkels.

Winkels met VIZI

Acht opticiens met een visie, en evenveel winkels. Uw garantie voor een optiek van de bovenste plank. Voor modebewuste kwaliteitszoekers die als een blok vallen voor oogstrelende monturen of oogverblindende zonnebrillen. Voor flexibele contactlenzen of spraakmakende hoorapparaten. Kies dus de VIZI-winkel bij u in de buurt. Wandel binnen en geef uw ogen de kost. Wedden dat u de wereld door nieuwe ogen ziet?

VIZI-nieuwsbrief

Trends in brillen mode - Spraakmakende innovaties - Actuele zonnebrillen - Verrassende promotieacties - Praktische onderhoudtips voor brillen en contactlenzen - Exclusieve klantenvoordelen - Regels en rechten voor terugbetalingen. U leest het allemaal in de VIZI-nieuwsbrief: uw klare kijk op de optiekwereld. Schrijf u nu in.

Home